Waarom kiezen voor een elektrische fiets? Eskute's Top 8 redenen

Waarom kiezen voor een elektrische fiets? Eskute's Top 8 redenen

 

Welkom in de toekomst, waar alles elektrisch wordt ondersteund en gemakkelijker te gebruiken is, net als die verstelbare statafels voor het werk die de laatste tijd populair zijn. Met een toevloed van eisen als gevolg van thuiswerken, hebben mensen opnieuw uitgevonden staande bureaus, en wat is niet te zeggen, elektrische fietsen. Elektrische fietsen zijn een van de toonaangevende voorbeelden van innovatie, ze veroveren de wereld stormenderhand, en er zijn eenvoudige redenen waarom. De kans is groot dat u dit artikel leest en de redenen waarom u iets dergelijks heeft.

Bijgenaamd de "E-Bike" (Power Bike of Booster Bike ook). Deze uitvinding kreeg ruimhartig de titel van het beste natuurbehoudende apparaat van het decennium. De reden hiervoor is dat ze technisch gezien zowat elk transportmiddel voor korte afstanden kunnen vervangen. Denk aan kleine benzinescooters, korte autoritten, heck, als je een liefhebber van paardrijden bent, zou je waarschijnlijk een volwaardige auto kunnen vervangen. In een notendop, ze bieden het beste van twee werelden in termen van reizen: lage kosten, energie-efficiënt, emissie-vrij vervoer met extra fysieke en gezondheidsvoordelen.

Wij vertellen u acht redenen waarom u voor uw volgende rit zou moeten kiezen voor een elektrische fiets.

Top 8 redenen waarom:

Ondersteund fietsen

Elektrische fietsen worden gevoed door een batterij en hebben een functie die "trapondersteuning" heet. Deze functie ontleent kracht aan de motor om u voort te stuwen terwijl u trapt, wat een aanzienlijke snelheidsboost geeft. Deze energie-uitwisseling vermindert de inspanning die van u wordt gevraagd, wat helpt om uw knieën en dijen te sparen voor de wandeling later. Een indrukwekkende e-bike zoals onze Voyager kan heuvels en hellingen bedwingen en kan elk terrein aan. De uitvinding van ondersteunde fietsen heeft alle leeftijden in staat gesteld om foutloos en gedurende langere perioden te fietsen. Dit alles terwijl de fysieke en gezondheidsvoordelen verbeteren. Vindt u ook niet?

Snel, flexibel en handig

Met een beetje inspanning kom je een heel eind. Met de uitvinding van de elektrische fiets hebt u nu de extra energie om met minimale inspanning kilometers te maken. U kunt gemakkelijk gebruik maken van multifunctionele fietspaden, zodat u minder tijd kwijt bent aan woon-werkverkeer, en dat gaat natuurlijk gepaard met weinig tot geen verkeers- en parkeerkosten in vergelijking met een gemotoriseerd voertuig.

Elektrische fietsen zijn er al tientallen jaren, en nu zijn ze zo geëvolueerd dat ze precies op hun voorgangers lijken. Het enige merkbare verschil zit hem niet in het uiterlijk, maar in het "lage brommende geluid" dat de motor maakt als hij wordt ingeschakeld. Dus waarom geen voordeel halen uit de extra afstand en snelheid?

Fitness geschikt voor iedereen

Fietsen is net zo goed als lichaamsbeweging in vergelijking met iets anders. Waarom zou je toch stationaire fietsen zien die in de sportschool worden gehamsterd? Volgens een studie van wetenschappers van de Zwitserse universiteit van Basel is fietsen op een E-bike net zo goed voor de lichaamsbeweging als op een gewone fiets. Ook al wordt hij ondersteund door trapondersteuning, het valt niet te ontkennen dat beweging beweging is en goed staat voor de gezondheid. Hij is gemakkelijker te besturen dan een gewone fiets, zodat het hele gezin, van één tot honderd jaar (misschien gaat dat te ver), samen kan fietsen.

Praktisch zakgeld

Het bezit van een elektrische fiets is in vergelijking met een auto praktisch een peulenschil. Als je een elektrische fiets gebruikt in plaats van een motorvoertuig, bespaar je waarschijnlijk genoeg om binnen een jaar een andere fiets te kopen. Maar dat is in kleptomane zin. Niet iedereen heeft twee elektrische fietsen nodig. Ik weet zeker dat honderd kilometer genoeg is voor de stad.

Milieuvriendelijk

De opwarming van de aarde en klimaatveranderingen zijn belangrijke factoren van invloed op onze planeet, en wij dragen daar dagelijks aan bij. Proberen om deze impact te verminderen kan voor velen ongunstig uitpakken, omdat dagelijkse levensbehoeften zoals reizen erdoor worden beïnvloed. Elektrische fietsen stoten per kilometer minder vervuiling uit dan motorfietsen en auto's. Honderd elektrische fietsen zijn gelijk aan een voertuig in termen van CO2-uitstoot die ze dagelijks produceren, gegeven dezelfde afstand. Reken maar uit.

Ontwerpen zijn grenzeloos

Met de technologie van vandaag lijkt alles mogelijk. Als je een elektrische fiets nodig hebt met een specifieke functie, zoals een bolderkar, zul je die hoogstwaarschijnlijk kunnen vinden. Wie weet wat voor gekke ontwerpen er dit jaar nog op de markt komen. Kom altijd terug naar Eskute voor meer.

Ze helpen je om je stad of zelfs de wereld te verkennen

E-bikes zijn ook ideale toerfietsen. Dikkere banden zijn standaard, en veel fietsen hebben oogjes om fietstassen en bagagedragers te monteren. Dit betekent dat het rijden van lange afstanden niet alleen comfortabeler is, maar ook beter beheersbaar, omdat, nogmaals, de motor kan worden ingeschakeld om te helpen wanneer het gewicht van je kampeerspullen je benen doet stilvallen.

Verbazingwekkend leuk om te rijden

Vertrouw ons maar. Het is net alsof je voor het eerst leert fietsen, zonder het vallen en het schaven van je knie. Als je eenmaal op het pedaal trapt, bereid je dan voor om zo ver voort te stuwen dat je vergeten bent om weer op het pedaal te trappen

In conclusie

Samenvattend, elektrische fietsen zijn de toekomst van het korte afstandsvervoer. Ze zullen hier ook voor lange tijd blijven. Elektrische fietsen hebben een functie Eskute heeft twee soorten fietsen ontwikkeld, de Wayfarer en de Voyager, voor verschillende behoeften. Ze zijn ook nog eens ongelooflijk betaalbaar. Dus waarom wachten? Waag de sprong met ons.

Wayfarer & Voyager worden alleen verkocht op onze Amazon Store

https://tinyurl.com/Eskute-Amazon-NL