Over Ons

Eskute is in 2019 opgericht door CEO Alan Chan, met ruim 20 jaar ervaring in accu en batterij handel, heeft het bedrijf besloten om haar eerste elektrische fiets - Voyager op de markt te brengen. Hij wordt gedreven door de wens om onze klanten elektrische fietsen van hoge kwaliteit aan te bieden tegen een scherpe prijs, waardoor e-bikes betaalbaarder worden. Alan en zijn team geloven dat elektrische fietsen een schone alternatieve vorm van vervoer bieden en een belangrijke bijdrage leveren aan het verminderen van vervuiling.

Door de COVID-19 tonen meer mensen tijdens het gebruik van het openbaar vervoer een verhoogde interesse in de persoonlijke voertuigen van woon-werkverkeer, bijvoorbeeld elektrische fietsen. De markt toont de steeds toenemende vraag naar elektrische fietsen tijdens de pandemie.

Eskute Bike is een snelgroeiend e-bike bedrijf. We bieden steeds meer keuzes aan mensen die met de e-bike pendelen en aan mensen die voor hun plezier op de e-bike willen rijden. Eskute Bike streeft ernaar onze klanten te helpen een zelfverzekerd, zorgeloos leven te leiden door voortdurend te innoveren.
Al met al zeggen wij met trots dat Eskute een Chinees bedrijf is. Wereldwijd worden alle belangrijke onderdelen en halffabricaten in de e-bike sector door grote Chinese suppliers zoals Bafang geleverd. Dit is ook geen geheim en over 50% van de fietsen op de markt zijn in principe gemaakt in China, wat kwalitatief zeker niet minder is dan grote merken als Bosch, Brose, Shimano, en Yamaha.
Het belangrijkste is om het merk te lokaliseren en om hoofdverkoopkanalen op te zetten in verschillende steden. Eskute Nederland (Benelux) wordt een belangrijke schakel om de Europese markt te betreden. Alle fietsen van Eskute worden streng volgens Europese wetten geproduceerd in Polen, en met onze magazijnen in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, en Polen kunnen wij door heel Europa snel leveren. "Invented in China - Manufactured in Europe'', kwaliteit, betrouwbaarheid en betaalbaarheid is waar Eskute voor staat.

Waarom kiezen voor Eskute Bike?

 

2 jaar garantie Winkel met vertrouwen  

15-dagen bedenktijd Directe en gratis verzending vanuit Polen Magazijn 

Directe prijsstrategie Direct-To-Consumer strategie

Klantgericht Sublieme, veilige betaling via Shopify

We runnen onze fabriek in Polen al meer dan een decennium omdat we zo'n sterke wens hebben om de beste fietsen voor onze klanten te maken en betere kwaliteit en technieken te promoten. In de afgelopen jaren hebben we ons geconcentreerd op het vinden van unieke en innovatieve oplossingen, van het ontwerp van de ophanging tot het productieproces.

Gebaseerd op onze opgedane ervaring en vaardigheden, hebben we uiteindelijk dit uitdagende en inspirerende besluit gemaakt om het merk "Eskute" te lanceren in 2019. 

Wij bieden 5-10 dagen gratis en snelle levering aan klanten in Europa, door onze strategische liggingen van de magazijnen in het Verenigd Koninkrijk en Polen.

Onze Missie

"Een praktische, betaalbare, en robuuste fiets op de markt brengen".

Fiets voor Vrijheid

U zult nooit meer in de file staan. Ervaar de vrijheid die een elektrische fiets te bieden heeft. Wil je niet bezweten op werk aankomen, geen probleem. Koop een Eskute fiets!

Fiets voor Plezier

Ga op pad, ervaar de vrijheid en plezier om nieuwe plekken te ontdekken! Ofschoon je nu op vakantie bent met uw dierbare vrienden of gezin, Eskute maakt het allemaal plezierig en mogelijk.

Fiets voor de Planeet

Eskute elektrische fiets rijdt niet op fossiele brandstoffen en stoot dus geen broeikasgassen uit. Met deze fiets verkleind u uw ecologische voetafdruk op de planeet.

Fiets op een Eskute, geniet van uw vrijheid

Featured in

"Ook onder de media gebracht door verschillende nieuwsbladen".