Verzendbeleid

1. Kosten & Bestemmingen

 

Bestemmingen Kosten Levering Geleverd vanuit
Binnen de EU Gratis 5-10 werkdagen Polen
UK & Ierland Gratis 5-10 werkdagen Engeland 

 

Let op:

*)Verzending buiten Europa is niet mogelijk.

*)Retail Verkoopprijs is incl. 21% BTW.

*)Eindconsumenten en kopers hoeven geen invoerrechten te betalen.

 

2. LEVERINGSPERIODE

Wij proberen bestellingen binnen 2 werkdagen te verzenden. Nadat uw bestelling is verzonden, wordt er een verzendbevestiging naar uw e-mailadres gestuurd. We kunnen geen aanvullende verzendinformatie of documentatie verstrekken voor verzending door derden. Alle verwachte leveringsdata die door Eskute worden gegeven, zijn gebaseerd op schattingen. Alle wijzigingen die door de klant worden aangebracht nadat het product is verzonden, inclusief maar niet beperkt tot het wijzigen van het adres, het uitstellen van een bestelling of het bijwerken van verzendvoorkeuren/-voorkeuren, zullen ertoe leiden dat de optie voor vervanging en/of terugbetaling wordt opgegeven als er problemen optreden. 

 

3. WIJZIGING LEVERINGSADRES

Indien u wijzigingen aanbrengt aan het afleveradres nadat het trackingnummer weergeven is, wordt er extra kosten erop verrekend. Voor de exacte kosten, neem dan a.u.b., contact met ons op.

 

4. BESTELLING VOLGEN

Vind jouw orderstatus en verwachte verzenddatum in je My Eskute-account. Het kan voorkomen dat we de fiets en accessoires los van elkaar verzenden, waardoor de geschatte levertijd voor elk product kan variëren. 

 

5. VERLOREN PAKKET

Over het algemeen is Eskute volledig verantwoordelijk voor de levering van uw bestelling. Het kan wel eens voorkomen dat een pakket door onvoorziene redenen wordt vastgehouden bij het transport. 

Indien het trackingsnummer langer dan 3 dagen niet is bijgewerkt, heb geduld. Bovendien kunt u een pakket altijd weigeren en retourneren wanneer u dit uiteindelijk toch na 3 weken tijd ontvangt, neem dan contact op via support@eskute.nl, want bij Eskute beloven wij een levertijd tussen 5-10 werkdagen!