Eskute: Wat maakt elke elektrische fiets uniek?

Eskute: Wat maakt elke elektrische fiets uniek?

 

Wat maakt elke elektrische fiets uniek?

Met zoveel elektrische fietsen op de markt, wat maakt een fiets nu echt uniek? De perceptie van uniekheid verschilt enorm van individu tot individu. Uw vrienden zouden de uniciteit van een elektrische fiets kunnen toeschrijven aan het gemak waarmee heuvels beklommen worden, terwijl u het een gemiddeld punt vindt. Hoewel deze tweewielige gemotoriseerde voertuigen sterk op fietsen lijken, hebben ze toch enkele verschillen. Daarom zullen we in dit artikel een aantal belangrijke punten belichten waarom wij denken dat Elektrische Fietsen uniek zijn, en ook de verschillen tussen fietsen en elektrische fietsen.

Waarom Elektrische fietsen sterk lijken op conventionele fietsen

Woord. De reden waarom we dit zeggen is voornamelijk te wijten aan de constructie en onderdelen van de fietsen. Een elektrische fiets heeft twee wielen. Een conventionele fiets heeft twee wielen. Een elektrische fiets heeft een fietsframe gemaakt van aluminium, carbon of staal. Een traditionele fiets heeft dat ook! Kortom, we proberen te zeggen dat de fysieke verschillen tussen deze twee fietsen...niets zijn.

Unieke punten over Elektrische Fietsen:

Gevoel en Gebruik

Voor fietsers is het rijgevoel alles. Dit is ook duidelijk bij elektrische fietsen. Of een elektrische fiets wel of niet bij je rijstijl past, hangt af van een veelheid aan factoren. Een elektrische fiets werkt ongeveer hetzelfde als een gewone fiets, dus gebruik deze gids gerust als u ook overweegt een fiets aan te schaffen.

Gewicht

Het gewicht van een elektrische fiets is voor elke fietser belangrijk. Als het totale gewicht van uw fiets te zwaar is, zal het rijgevoel worden uitgewist. Je voelt je alleen maar ongemakkelijk als je besluit een rondje te gaan fietsen. Voor jongere en lichtere fietsers is een zware fiets misschien niet geschikt. Het gewicht van de fiets kan te zwaar zijn voor hen om hem behendig te bedienen. Hetzelfde geldt voor iemand die ouder en zwaarder is: een te zware fiets kan een gevaarlijke hobby worden.

Lengte

Als je niet bij het stuur kunt, is er geen goede manier om op een elektrische fiets te rijden. En daarmee bedoel ik zittend op het bijgeleverde zadel, niet staand. De bedieningselementen en remmen die helpen om potentieel gevaarlijke situaties te stoppen, zijn zinloos als ze worden verzaakt. Dus de volgende keer dat u overweegt een elektrische fiets te kopen, meet dan uw armlengte en vergelijk die met die van de fiets waarin u geïnteresseerd bent.

Stuur

Dit is een gebied waar je een handvol zult vinden. Het stuur helpt u de beweging van de elektrische fiets te controleren. Maar welk stuur past het best bij jou? Dat is aan u om uit te proberen. Het meest eenvoudige en meest gebruikte stuur is het rechte stuur dat Eskute gebruikt. Als het zo veel gebruikt wordt, moet het wel precies in de palm van uw handen passen. Er bestaan veel verschillende sturen in de fietswereld, en als u op zoek bent naar opties. Hier zijn er enkele van.

Drop handlebar 
Verlaagde houding
 riser handlebar 
Verhoogde houding

Technologie

Wat ik bedoel met technologie is de eigen technologie die door bepaalde bedrijven wordt gebruikt. Omdat verschillende fietsen verschillende meesters dienen, dienen ze ook andere doelen. Een weekendfiets helpt om een zwaardere lading te dragen als je naar het strand gaat. Dat is een bakfiets. Een stadsfiets die goed bochtenwerk levert, wordt een hardtailfiets genoemd. Er zijn tegenwoordig zoveel variaties van een enkele elektrische fiets dat mensen zoals u zich verloren voelen. Eskute fietsen zijn meestal all-terrain fietsen, geschikt om mee te nemen en de aandacht te trekken in de stad of zelfs op bergpaden.

Prijs

Betaalbaarheid in de e-bike scene speelt een grote rol in wat je krijgt. Met grote rol bedoel ik letterlijk grotere, lichtere onderdelen voor de fiets. De prijs bepaalt de kwaliteit van de gebruikte materialen of het ontwerp van de fiets. Hoe dan ook, je betaalt voor het een of voor het ander. Bij wijze van spreken: hoe lichter de conventionele fiets, hoe beter hij is. Aangezien het frame van de fiets kan bestaan uit technologie zoals koolstofvezel weven, wat naar mijn mening super stijlvol is en ver buiten het budget valt. In de elektrische fiets scene is de prijs die je betaalt evenredig met het aantal hoogwaardige onderdelen die je krijgt. Denk bijvoorbeeld aan de motor of de lithium-ion accu's, die ervoor zorgen dat de e-bike ook echt beweegt.

Naafmotor

Motoren helpen je voortbewegen met de elektrische fiets, met de hulp van andere onderdelen zoals de ketting en de pedalen. Grote fabrikanten zoals Borsch en Shimano zijn concreet in het leveren van motoren aan elektrische fiets merken. Dit komt door de beperkingen in het land. Sommige eisen dat er een snelheidslimiet is, terwijl andere dat niet doen. Deze naafmotoren moeten dus gekalibreerd worden om aan specifieke criteria te voldoen zonder de prestaties van elektrische fietsen te belemmeren. Onze naafmotoren zijn afkomstig van Bafang, een toonaangevende naafmotorspecialist die met honderden elektrische fietsmerken heeft samengewerkt. We kozen de beste voor onze klanten. Naafmotoren geven allemaal een complexe feedback die moeilijk met woorden te beschrijven is. Je zult het zelf moeten ervaren. Probeer Eskute eerst eens. Wij verzekeren u dat u wellicht niets anders zult overwegen.

Geïntegreerde batterijen of verwijderbare batterijen

Er bestaan momenteel twee hoofdtypes batterijen voor e-bikes - geïntegreerde of verwijderbare batterijen.

Geïntegreerde elektrische fietsen hebben batterijen die in het frame van de fiets verwerkt zijn, meestal in de onderbuis[Afbeelding toevoegen]. Maar in sommige gevallen zitten grotere batterijen in de zadelbuis.[Afbeelding toevoegen]

Verwijderbare buizen met batterijen worden overal op de fiets opgeborgen, zolang het maar toegankelijk of stijlvol is. De belangrijkste reden waarom ze verwijderbaar zijn is voor het gemak van het opladen. Ze worden geleverd met een slot en sleutel of een knop om deze batterijen los te maken. Laad ze op kantoor of thuis op, zonder het hele brok metaal mee naar binnen te nemen. Gewoon een tip, onze Eskute fietsen zoals Wayfarer en Voyager hebben beide verwijderbare batterijen, niet apart verkocht.

Snelheid en kracht

Zowel een fiets als een gemotoriseerd voertuig zijn is een unieke ervaring. Een elektrische fiets heeft pedalen die uitsluitend of in combinatie met de motor kunnen worden gebruikt. Dit maakt elektrische fietsen anders dan gemotoriseerde scooters en motorfietsen.

Vergeleken met gewone fietsen zijn deze elektrische fietsen een klasse apart. Ze wekken kracht op waarmee u gemakkelijk een optimale snelheid kunt bereiken, waardoor u gemakkelijker en sneller kunt reizen.

Alternatief voor auto's

Elektrische fietsen zijn ook een perfect alternatief voor auto's. Dit geldt vooral voor mensen die in stedelijke gebieden wonen of voor mensen die een kortere reisroute wensen. Hoewel auto's een veel hogere snelheid hebben, winnen elektrische fietsen het op het gebied van veelzijdigheid. Meer unieke reismogelijkheden helpen de reistijd te verkorten als je haast hebt of te lui bent om in de rij te gaan staan bij een drive-through. We hebben allemaal dringend voedsel nodig.

Elektrische fietsen bieden de unieke mogelijkheid om lichaamsbeweging te combineren met dagelijks woon-werkverkeer, wat bijdraagt aan een actievere en bevredigendere levensstijl.

Enkele voordelen zijn:

Enkele voordelen zijn:

  • Milieuvriendelijk reizen. Het terugdringen van brandstofverbruik en schadelijke uitstoot is een wereldwijde inspanning. Rijden en de elektrische fiets hebben ook weinig impact op uw elektriciteitsrekening, net als op het milieu.
  • Goedkoper reizen. Minder betalen voor parkeergeld en ook voor brandstof.
  • Een handigere manier van reizen. Gebruik fietspaden in plaats van opgehouden te worden in het verkeer. Met de meeste stedelijke omgevingen die tijdens de spitsuren vastzitten, kan het reizen per elektrische fiets meer dan alleen een punt zijn.

Dit zijn slechts een paar unieke punten die worden aangeboden aan eigenaren van elektrische fietsen. Als u meer informatie wilt over een van deze punten, aarzel dan niet om ons mailen naar eskute@support.nl. Wij geven u graag een rondleiding.

Wayfarer & Voyager worden alleen verkocht op onze Amazon Store

https://tinyurl.com/Eskute-Amazon-NL