Eskute: Een introductie tot elektrische fietsen

Eskute: Een introductie tot elektrische fietsen

Elektrische fietsen zijn uniek en een nieuwe manier om te fietsen. Eskute e-bikes zijn eenvoudig, gemakkelijk te berijden, robuuster voor afstanden en ze maken uw leven veel aangenamer. Maar vragen als: "Welke moet ik kopen? Waar gaat de accu in? Hoe ver kun je er op rijden?" beginnen allemaal als pop-rocks in je hoofd op te komen. Al deze vragen en meer worden hieronder beantwoord in onze eenvoudige gids voor e-bikes. Veel leesplezier.

 


Waarom E-bike?

Met een gestage stijging van de verkoop in de afgelopen decennia, moet je weten wat een e-bike is. Meestal verward met zijn niet-aangedreven tegenhanger, de e-bike is overwegend een fiets met een ingebouwde motor. De gelijkenis zit niet alleen in het uiterlijk, maar ook in de functie. Het is net als fietsen, maar dan beter - met een e-bike, heb je de mogelijkheid van een batterij-aangedreven motor om je reis te ondersteunen. Verder, sneller en plezieriger zijn slechts een deel van de voordelen van het hebben van een. Je hoeft alleen maar de motor aan te passen om je trapondersteuning te verbeteren, en hij zal je elke centimeter van je reis helpen.

 

Power to take you anywhere within the cityscape.


Waar kan ik met mijn elektrische fiets rijden?

Uncage yourself as anywhere is possible for e-bikes. Whether your daily commute consists of cruising through the city or adventure in the vast outdoors, the e-bike is the ideal solution. Find unparalleled enjoyment when riding Eskute e-bikes, which come equipped with the latest technologies.

Waarom een E-bike?
E-bikes zijn voor iedereen, eigenlijk. Of je nu oud of jong bent, een avontuur is slechts een ritje verwijderd. Met ondersteuning bij het trappen, worden de mogelijkheden van dragen, klimmen en rijden verlengd. Laat de e-bike je naar je bestemming brengen. Zo eenvoudig is het.

De voordelen van een e-bike zijn grenzeloos. Dump de auto en fiets om uw conditie te verbeteren, waardoor u verder kunt reizen, meer kunt dragen en ook de aarde kunt verbeteren. U zult het verschil voelen.

Lagere ecologische voetafdruk met een E-bike

Benzine? Neen, rij elektrisch!

Aan het opladen van een e-bike hangt een prijskaartje, een te verwaarlozen prijs. Eskute e-bikes worden geleverd met alle benodigde apparatuur om u thuis of op kantoor te laten fietsen. Perfect berekende accucapaciteit zorgt ervoor dat hij niet zal teleurstellen als het op reizen aankomt. Krachtige motor die snelheid maakt. Er gaat niets boven reizen in stijl op een Eskute E-bike.

Verwijder de draagbare accu voor een meer toegankelijke lading overal.

Spring op de fiets en gaan met de banaan. Dat is alle informatie die je nodig hebt. Selecteer de vermogensmodus, trap weg, en het geautomatiseerde systeem zal u voortbewegen. Informatie op het bedieningspaneel helpt bij het bijhouden van de levensduur van de batterij en alle andere droge details die je niet zou controleren wanneer je plezier hebt.

Zo eenvoudig dat u het waarschijnlijk de eerste keer al onder de knie heeft.

 

Tot 100 km op een enkele lading

Wat is de actieradius?

Zoals een pijl nooit honderd procent accuraat is, zo wordt de afstand die je kunt afleggen door veel factoren beïnvloed. Het vermogen dat je aan de motor onttrekt, hoe steil een heuvel is, hoe snel je gaat.

Denk aan autorijden. Als u het gaspedaal intrapt, verbruikt u meer brandstof. Het is hetzelfde als met een e-bike. Opladen is simpel genoeg, maar waarom moeite doen als onze e-bikes zulke afstanden kunnen afleggen.

 

 

ELKE ESKUTE FIETS IS EEN KLASSE APART.

We hebben de populairste fietsontwerpen uit de geschiedenis gecombineerd met de voordeligste motoren en accu's om e-bikes voor het grote publiek te creëren. Deze fietsen zijn bij uitstek geschikt voor iedereen, voor elke gelegenheid. Waar u ook moet of wilt komen, Eskute is er om te bereiken.

Wij werken nauw samen met een toonaangevende motor fabrikant zoals Bafang, China's beste e-bike motor fabrikant, en Shimano, een begrip dat iedere fietser herkent. Afgestemd om de hoogste normen te bereiken om vertrouwen in het rijden mogelijk te maken, zelfs als je nieuw bent.