Algemene introductie van Eskute vier nieuwe e-bike modellen 2022

Algemene introductie van Eskute vier nieuwe e-bike modellen 2022

Eskute lanceert dit jaar vier nieuwe e-bike modellen twee elektrische stadsfietsen--Polluno, Polluno pro en twee elektrische mountainbikes--Netuno, Netuno pro. En nu, regelen we de levering van de Netuno op bestelling. Echter, sommige mensen zijn nog steeds verstrikt met deze vier elektrische fietsen, dus schrijven we dit artikel om de verschillen en kenmerken uit te leggen om je te helpen kiezen wat je wilt.

Onze Polluno city e-bikes zijn perfect voor woon-werkverkeer of het doen van boodschappen in de stad, en onze Netuno mountain e-bikes zijn ideaal voor het aanpakken van zwaar terrein.

Alle e-bikes hebben krachtige motoren en accupacks, zodat je met gemak heuvels kunt beklimmen. Bovendien hebben we al onze fietsen uitgerust met comfortabele zadels, voor- en achterlichten en reflectoren om te zorgen voor zichtbaarheid bij weinig licht.

Ons team is gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige en duurzame transportoplossingen. Wij geloven dat onze nieuwe e-bike modellen meer mensen zullen helpen om op een comfortabele manier door hun stad en gemeenschap te reizen.

ESKUTE Netuno E-Mountain Bike

 ESKUTE Netuno E-Mountain Bike

ESKUTE Netuno is ontworpen om je off-road te laten rijden, waardoor je een nieuw niveau van opwinding en vrijheid krijgt terwijl je trapt. Deze fiets is een perfecte keuze voor iedereen die graag buiten is. Het krachtige koppel maakt het gemakkelijk om alles aan te pakken wat op zijn pad komt, hoe uitdagend of steil het terrein ook is.

Er zijn vijf trapondersteuningsstanden, dus je kunt zelf bepalen hoeveel hulp je krijgt bij het trappen. Deze fiets is geschikt voor rijders met een lengte tussen 160 en 200 cm en een maximaal gewicht van 125 kg. De fiets heeft een maximumsnelheid van 15,5 mijl/u.

Het LED-display op het stuur van de Netuno kan de huidige snelheid, het totaal aantal afgelegde kilometers, informatie over de dagtocht, de accucapaciteit en tal van andere informatie weergeven. Het kan worden verbonden met een smartphone via de ESKUTE App, die zeer binnenkort beschikbaar zal zijn. De ESKUTE App zal u in staat stellen om uw ebike reis te synchroniseren met onze ESKUTE app en te delen met je vrienden!

Dankzij een robuuste 36 Volt accu met 14,5 Ah en een maximum van 522 Wh, is deze goed beschermd in het lichtgewicht frame van de ebike, waardoor de elektrische fiets naar schatting 65 mijl (circa 100 km) kan afleggen op een enkele, volledige lading.

U kunt er zeker van zijn dat u bijdraagt aan een milieuvriendelijke wereld wanneer u op een batterij-aangedreven ebike rijdt. De lithium batterij weegt slechts 3,4 kg en is volledig afneembaar, wat betekent dat u de batterij kunt verwijderen om hem in huis te halen om op te laden. Zo hoef je niet de hele Netuno E-MTB van 25 kg naar binnen te tillen om op te laden, zoals bij veel andere elektrische fietsen het geval is.. 

 

ESKUTE Netuno Pro E-MTB

 ESKUTE Netuno Pro E-MTB

Op zoek naar de beste elektrische mountainbike met middenaandrijving? Wij raden Eskute Netuno Pro aan - de perfecte elektrische mountainbike voor het veroveren van off-road trails die zelfs de meest veeleisende fietsers tevreden kan stellen. Deze hardtail e-bike kan zelfs de meest uitdagende heuvels en terrein aan met een krachtige middenmotor en precisie ondersteuning in elke versnelling. Hij is perfect voor lange ritten of reizen buiten de gebaande paden.

ESKUTE Netuno Pro is een van de beste elektrische fietsen onder de €2000 met een lichtgewicht aluminium frame. De batterij bestaat uit Lithium cellen, en kan volledig worden opgeladen in ongeveer 5 uur. Hij kan 80 mijl (circa 120 km) rijden voor een enorme hoeveelheid plezier op en naast het parcours, het maximale draagvermogen is 125kg, en hij kan snelheden bereiken tot 15,5 mijl/u.

Met vijf trapbekrachtigingsniveaus en negen versnellingsniveaus, wordt de Netuno Pro ook geleverd met een LCD-scherm dat u alles laat zien wat u moet weten over uw ritten, zoals snelheid, levensduur van de batterij, enz. De ebike heeft ook een koppelsensor die optimale kracht levert aan de motor op basis van je trapgedrag.

Biedt betrouwbaarheid en is een ongelooflijk veelzijdige ebike, aangedreven door een hoog kaliber en super-efficiënte Bafang motor. De Bafang M410 motor van de ebike is gepositioneerd in het midden van de fiets, biedt 250W aan vermogen en is volledig borstelloos en gecombineerd in een impactvol pakket, waardoor een koppel van maximaal 80 Nm ontstaat. Hij biedt alles wat je van een elektrische fiets verwacht voor mountainbiken, off-road rijden of gewoon voor het plezier.

 

Eskute Polluno Electric City Bike

Eskute Polluno Electric City Bike

Op zoek naar een betrouwbare en betaalbare elektrische stadsfiets of de beste fiets voor woon-werkverkeer? U zult geen betaalbaardere, betrouwbaardere, gebruiksvriendelijkere e-city bike vinden dan de Eskute Polluno.

Als een nieuwe step-through city e-bike, is de Eskute Polluno een stille en onderhoudsarme elektrische stadsfiets ontworpen om je door de stad te verplaatsen. Gebouwd voor forenzen die wel willen fietsen maar liever niet te hard willen zweten op weg naar hun werk.

De 250 Watt Bafang G010 elektrische naafmotor achter zorgt ervoor dat deze elektrische fiets licht werk maakt van heuvels en gemakkelijk tegen sterke wind in kan rijden. Zorgt voor een natuurlijk rijgevoel, rijdt bijna geruisloos, zelfs op topsnelheid. Hij kan een maximumkoppel van 32 Nm bereiken; dankzij deze specificaties bent u klaar om stedelijke straten en buitenwijken aan te pakken. Met vijf trapondersteunde snelheidsinstellingen en een topsnelheid van 15,5 km/u brengt deze duurzame elektrische step je snel en comfortabel naar je bestemming.

De afneembare geïntegreerde accu kan gemakkelijk worden verwijderd en opnieuw in het frame worden geplaatst zonder gereedschap en gedoe. Hij kan zowel op de fiets als los van de fiets worden opgeladen. Met een totale capaciteit van 522 Wh, kan hij tot 65km meegaan voor een enkele volledige lading. De actieradius voor een enkele batterijlading kan echter sterk variëren, afhankelijk van omstandigheden zoals het gecombineerde gewicht van de berijder, de windweerstand, de bandenspanning en het profiel van de band, het terrein en hoogteverschillen, het weg- of trailoppervlak, de buitentemperatuur, het onderhoud van de E-bike en de conditie van de batterij.

Het laadvermogen van 125 kg betekent dat deze eenheid veel gewicht kan dragen zonder afbreuk te doen aan zijn prestaties. Hij is perfect voor wie op zoek is naar een elektrische fiets die hem snel en veilig overal naartoe kan brengen.

 

Eskute Polluno Pro E-City Bike

 Eskute Polluno Pro E-City Bike

De Eskute Polluno Pro is de perfecte forenzenfiets voor iedereen die zich snel en gemakkelijk door de stad wil verplaatsen. Het is een fantastische keuze voor casual fietsers die extra kracht willen voor dagelijkse cruises of die langer willen avonturieren, sneller willen pendelen en gemakkelijker heuvels willen beklimmen.

Of het nu gaat om je dagelijkse woon-werkverkeer of gewoon een weekendje weg, de Polluno Pro maakt elke rit leuker en plezieriger.

De Eskute Polluno Pro is een krachtige en lichtgewicht elektrische fiets met een geïntegreerde 250w motor die je in staat stelt om snelheden tot 15,5mph (25km/h) te bereiken.

De e-bike is uitgerust met een 9-versnellingen versnellingssysteem, zodat u kunt kiezen tussen 125kg totaal draagvermogen of 80 mijl (circa 120 km) van de geschatte actieradius per lading.

Het lichtgewicht ontwerp, de motor met hoog koppel en de ongeëvenaarde rijervaring maken de Polluno Pro uitstekend geschikt voor stedelijke avonturen en off-road gebruik.

Een mid-drive motor biedt een soepele, natuurlijke en comfortabele trapsensatie; de 250-watt Bafang M200 motor kan helpen tot 15,5Mph en gaat ongeveer 80 mijl (circa 120 km) per lading. Polluno pro heeft ook een geveerde voorvork voor een uitstekende schokabsorptie en een LCD-scherm op het stuur met ondersteuningsniveau, levensduur van de batterij, bereik, enz.

We hielden van de Samsung Powerpack 36V 14.5Ah batterij, omdat het meer dan 80 mijl kan bereiken op een enkele lading en een maximale lading bereikt in iets meer dan zes uur.

Polluno pro is de perfecte e-bike voor iedereen om te pendelen met de fiets, te genieten van een leuke familie rit in de buurt, of tijdens weekend uitstapjes. De extra boost van een e-bike zorgt voor meer snelheid, afstand en plezier bij elke rit. 

Totslot

Ondanks de uitdagingen die de COVID-19 pandemie met zich meebrengt, is Eskute vol vertrouwen in haar vermogen om e-bikes van hoge kwaliteit te produceren en te verzenden. Al onze 2022 modellen voldoen aan de Europese CE kwaliteits- en veiligheidsnormen.
Daarnaast hebben we een strikt kwaliteitscontrole proces om ervoor te zorgen dat elke fiets aan de hoge normen voldoet. Verder heeft Eskute samenwerkingsverbanden opgezet met betrouwbare logistieke bedrijven om ervoor te zorgen dat de fietsen veilig worden verzonden. Hierdoor kunnen klanten erop vertrouwen dat ze een goed gemaakt en duurzaam product ontvangen bij de aankoop van een Eskute e-Bike.

We zijn trots om aan te kondigen dat elke eBike die in 2022 wordt gekocht, wordt geleverd met twee jaar garantie, een terugbetalingsperiode van 15 dagen en een gegarandeerde levering binnen vijf tot acht werkdagen.

Ons team heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat deze eBikes voldoen aan de hoogste kwaliteits- en duurzaamheidsnormen, en we hebben er alle vertrouwen in dat onze klanten er jarenlang plezier van zullen hebben en vertrouwen in zullen hebben.

Wij hopen dat u gebruik maakt van deze uitstekende aanbieding en het plezier ervaart van het rijden op een Eskute eBike. Dank u voor uw voortdurende steun.

Als u hulp nodig heeft bij het kiezen van de perfecte ebike, kunt u onze website bezoeken.