In de wind: Door de stad met de Eskute Voyager

In de wind: Door de stad met de Eskute Voyager

Hoe goed zou een eMTB zich kunnen aanpassen aan het dagelijkse stadsleven? Hoe soepel zou de rit naar het werk zijn?

Om deze vragen te beantwoorden, hebben we ons team gedwongen om met de Eskute Voyager te rijden boven hun vermogen om erachter te komen hoe geschikt het is in de stedelijke jungle.

eMTB voor de stad

Velen zouden je vertellen dat de eMTB, samen met hun verschrikkelijk dikke banden, niet bedoeld zijn om in de stad te rijden. Wij zeggen "NEE". Die verschrikkelijk dikke banden zorgen voor een zacht kussen op je knieën, ook een redder in nood als je voor een niet-beklimbare stoeprand staat.

De Eskute Voyager doet precies dat. Het comfortabele zadel in combinatie met de natuurlijke rijhoogte die voor iedereen is ontwikkeld, zorgt voor een soepele en ontspannen rit in de stad. Met betrekking tot stadsverkeer biedt de Voyager een soepele vermogensoverdracht tot 25 km/u, beperkt door de drempel en eenmaal daarbuiten, begint hij volledig te ontkoppelen. Deze limiet in vermogen zorgt voor uitstekende bochten en feedback, zelfs bij het op en neer rijden door de stadsblokken.

Vanuit een perspectief vinden onze rijders dat de Voyager eMTB een allrounder is die veel comfort omvat, vergeet de stijl niet, tijdens het rijden in de stad. Het meest opvallende kenmerk is het pure comfort voor de achterkant van de rijder met ons eigen zadel. 

Een eenvoudig geval waarin comfort het wint van efficiëntie.
Probeer de Eskute Voyager in uw stad en vertel ons hoe het is.
We willen van je horen!

 

Wayfarer & Voyager worden alleen verkocht op onze Amazon Store

https://tinyurl.com/Eskute-Amazon-NL