EU & ENG Voorraad | Verzending binnen 5-8 Werkdagen | Prijs incl. BTW | 👉Bekijk verzendbeleid

FAQ

V: Heb ik een licentie nodig om op een ebike te rijden?

A: Gelukkig worden elektrische fietsen gezien als gewone fietsen, dus je hebt geen rijbewijs nodig en hoeft niet geregistreerd, belast of verzekerd te zijn. Zie beleid.

V: Kan ik ESKUTE Ebike rijden in de regen?

A: Ja, Eskute Ebikes zijn IP5 waterdicht. Maar we raden aan om het niet te gebruiken bij hevige regen, gezien de veiligheid. Vermijd het om de e-bike in water te leggen of schoon te maken met een hogedrukspuit om schade aan elektronische componenten en bedrading door onderdompeling te voorkomen.

V: Wordt mijn ESKUTE-fiets gemonteerd geleverd?

A: Je fiets wordt grotendeels gemonteerd geleverd en je kunt hem gemakkelijk in elkaar zetten.

V: Waarom is de creditcardbetaling mislukt?

A: Als u met creditcard betaalt, kan uw betaling op de een of andere manier door ons systeem worden geweigerd bij het afrekenen ter verdediging tegen mogelijke creditcardfraude. Het is een goed idee om uw creditcardmaatschappij of bank van tevoren te bellen om hen op de hoogte te stellen van de aankoop, zodat deze niet wordt geweigerd. Onder dergelijke omstandigheden zijn hier 3 oplossingen voor u:

1. Schakel over naar uw andere creditcard/betaalpas.

2. Als je een Paypal-account hebt, probeer dan te betalen via PayPal.

3. Als u geen Paypal-account heeft, selecteert u PayPal nog steeds op de afrekenpagina en klikt u op de knop Bestelling voltooien. Vervolgens wordt u doorverwezen naar een pagina met toegang tot zowel PayPal als debet/creditcardbetaling (voor de laatste optie hoeft u zich niet te registreren voor PayPal). Dan kunt u uw bestelling afronden met uw creditcard.

V: Wat kan ik doen als er tijdens de garantieperiode iets mis gaat met mijn e-bike?

A: Wij geloven dat communicatie de beste manier is om het probleem op te lossen. Neem dan tijdig contact met ons op. Om u te helpen het probleem zo snel mogelijk op te lossen, verzoeken wij u het probleem in detail te beschrijven en foto’s en video’s te verstrekken zodat we het probleem kunnen vinden.