Wat is de Beste Goedkope Elektrische Mountainbike?

Wat is de Beste Goedkope Elektrische Mountainbike?

Traditionele mountainbikes bieden u een fantastische ervaring bij het verplaatsen en zorgen voor minimale onderhoudskosten. U kunt veel beweging krijgen door met uw fiets over verschillende terreinen te rijden. Ze kunnen echter een blok aan het been zijn als het gaat om dagelijks gemak.

Elektrische mountainbikes zijn het meest efficiënt. U kunt ze gebruiken als een dagelijkse rit zonder de strijd van het puffen en puffen op heuvels. Ze bieden u ook hogere snelheden, waardoor u langere afstanden kunt afleggen. Lees verder om de beste goedkope elektrische mountainbikes te ontdekken.

 

Netuno E-Mountain Bike

De Netuno E-Mountain Bike biedt de beste elektrische mountainbike-ervaring in Nederland. Het biedt een betaalbare elektrische fietservaring die je tot 100 km op een enkele lading duwt en een gemakkelijke manier om je te verplaatsen terwijl je gemakkelijk alle obstakels overwint.

Netuno E-Mountain Bike

Kenmerken:

Electric Assist Easy Pedaling is de beste functie in de Netuno E-MTB. Met deze functie kunt u elke hoogte comfortabel beklimmen zonder te zweten. Hij wordt aangedreven door een 36 volt verwijderbare accu die 14,5 ampère per uur kan leveren, wat neerkomt op 522 wattuur. De elektrische ondersteuning geeft u tot circa 100 km op een volledig opgelade sessie.

Hij heeft een Bafang-motor van 250 watt met een begrensde topsnelheid van 24,9 kilometer per uur.

De e-bike heeft ook een slim LED-scherm met achtergrondverlichting dat de afgelegde afstand, de batterijstatus en de snelheid die u rijdt weergeeft. Het laat ook zien hoeveel trapondersteuning je krijgt van de motor.

Het is ook voorzien van schokdempers aan de voorkant om je rit te vergemakkelijken, en absorbeert de hobbels en ruwe plekken goed. De fiets heeft een frame dat een laadvermogen tot 125 kilogram (275,5 pond) aankan, zodat je alles wat je nodig hebt op de fiets kunt vervoeren. De fiets heeft een 7-versnellingen systeem met een elektrische motor om je door elk terrein te loodsen.

 

Prijzen

Eskute biedt een betaalbare e-bike in zijn Netuno E-Mountain Bike serie. Geniet van extra korting tijdens de seizoensgebonden kortingen.

 

Verzending en afhandeling

U geniet van gratis verzending naar bestemmingen in Nederland en andere Europese landen. Het duurt twee dagen om uw e-bike te verzenden, en vanaf daar duurt het 3-5 dagen om u te bereiken als u in Nederland woont. Leveringen naar andere Europese landen duren 5-8 werkdagen.

De btw voor dit product is inclusief de initiële kosten, en u hoeft geen invoerrechten te betalen.

 

Refunds & Returns

U kunt uw geld terugkrijgen als u dit binnen 15 dagen na levering van de beste elektrische mountainbike aanvraagt.

 

Garantie

Elk belangrijk e-bike onderdeel heeft een aparte garantietermijn. De motor, controller en accu hebben een garantietermijn van twee jaar.

 

Netuno Pro Electrische Mountain Bike

Netuno Pro Electric Mountain Bike

De Netuno Pro Electric Mountain Bike biedt buitengewone prestaties op heuvelachtig terrein, en eet elk uitdagend parcours op met zijn 9 versnellingen in combinatie met een 250-watt motor. En met 80 Newtonmeter aan koppel laat je je concurrentie in het stof achter, niet wetend wat hen overkomt. U kunt vol vertrouwen elk terrein aan, want de elektrische ondersteuning laat u niet in de steek.

 

Kenmerken

Deze e-bike heeft een afneembare accu die u op en af de fiets kunt opladen. Deze accu geeft u een geschatte 80 mijl (128,7 kilometer), waardoor u de vrijheid heeft om er meerdere dagen mee te rijden of een lange rit te maken. De accu heeft een capaciteit van 522 wattuur.

De e-bike heeft een 250-watt Bafang M410 motor die 80 Newton-meters koppel en een snelheid van 25 km/u beperkte snelheid, waardoor u toegang krijgt tot terreinen die voorheen onbereikbaar waren.

De e-bike wordt ook geleverd met een 9 versnellingen systeem om u de flexibiliteit van verschillende snelheid variaties. Hij heeft ook een stevig frame met een laadvermogen van 125 kilogram (275,5 pond).

Om de snelheid en het koppel te beheren, is de e-bike uitgerust met koppel- en snelheidssensoren die de kracht meten die een berijder op de pedalen uitoefent en die precies de benodigde ondersteuning geven. Deze sensoren helpen de batterij te sparen, zodat deze langer meegaat.

Netuno Pro Electric Mountain Bike on the beach

Prijzen

Deze beste goedkope elektrische mountainbike wordt geleverd tegen een concurrerende prijs voor zijn klasse, zodat u een e-bike van goede kwaliteit krijgt voor een redelijke prijs. Eskute biedt ook betalingsregelingen die u kunt gebruiken om uw betaling over een langere tijd te vergemakkelijken.

 

Verzending

Eskute beschermt zijn klanten tegen verlies door ervoor te zorgen dat u uw gekochte artikelen binnen de vereiste tijd ontvangt. Ze verzenden momenteel alleen binnen het Verenigd Koninkrijk en naar andere Europese landen, en gebruiken Tuffnells als hun vervoerder van optie. In de Europese Unie gebruiken wij DPD of DHL.

Uw E-bike wordt binnen twee werkdagen verwerkt en zou binnen 3-5 werkdagen op uw adres moeten aankomen. Leveringen naar andere Europese landen duren 5-8 werkdagen vanaf de dag van vertrek.

U kunt contact opnemen met hun klantenservice als u een vertraging van meer dan drie dagen heeft vanaf de geschatte aankomstdag. Zij beloven uw betaling terug te betalen als uw e-bike er langer dan drie weken over doet om aan te komen, zolang u de levering weigert als deze later aankomt.

 

Terugbetalingen & Retouren

The company biedt een terugbetalings- en retourbeleid van 15 dagen. Ze betalen klanten terug voor e-bikes met grote schade en dekken de verzendkosten. Ze vervangen onderdelen met lichte schade en nemen de bijbehorende kosten voor hun rekening. Ze dekken ook kleine reparaties aan de fiets tijdens het transport. Klanten betalen de verzendkosten als zij de e-bike om persoonlijke redenen terugsturen.
 

Garantie

Eskute dekt elk e-bike onderdeel met een verschillende garantieperiode, waarbij de langste garantie twee jaar dekt en de kortste garantie drie maanden.

a man rides the best cheap electric mountain bike on the slope

Hoe Kiest u de Beste Goedkope Elektrische Mountainbike?

Bij het kiezen van de beste goedkope elektrische mountainbike kunt u het beste een aantal afwegingen maken. Voordat u een e-bike kiest, moet u nadenken over het primaire terrein waarop u hem gaat gebruiken en het soort activiteiten dat u gaat uitvoeren.

Terrein bepaalt het vermogen dat u nastreeft met heuvelachtig en uitdagend terrein waarop e-bikes met een hoog koppel rijden. U zult ook profiteren van een hoog koppel als u van plan bent veel lading te vervoeren met de e-bike.

Accucapaciteit en motorvermogen spelen ook een rol bij het kiezen van de juiste e-bike voor u. Een grotere accucapaciteit zorgt ervoor dat u een langere afstand aflegt. Het motorvermogen bepaalt hoe snel je gaat en hoeveel belasting de e-bike kan dragen. Maar het bepaalt ook hoe de accu wordt verbruikt, waarbij een grote motor de accu sneller leeg trekt dan een kleinere motor.

Het zou helpen als u ook naar de positie van de accu en de motor zou kijken. De positie van de accu kan het opladen vergemakkelijken, vooral als hij verwijderbaar is. De positie van de motor kan het rijgevoel beïnvloeden en bepalen hoe gemakkelijk het is om de achterband en het versnellingssysteem te onderhouden.

the best cheap electric mountain bike on the grassland

Conclusion

E-bikes kunnen het leven veel gemakkelijker maken door je in staat te stellen prestaties te leveren die je zelden hebt bereikt. Het geeft je een gemakkelijke rit, waardoor je minder bezweet en gespannen op bestemmingen aankomt. Ga bij het kiezen van de beste goedkope elektrische mountainbike voor een bewezen e-bike van kwaliteit. Eskute biedt dergelijke e-bikes aan tegen een betaalbare prijs. Probeer ze vandaag nog voor gegarandeerde kwaliteit.