#PartsCheck - Shimano Groepset

#PartsCheck - Shimano Groepset

Zelfs als je nieuw bent in de fietswereld, weet ik zeker dat de naam "Shimano" overal een beeld schetst van vismolens en fietsonderdelen.

Shimano loopt voorop in de mountainbike-industrie en leidt professionals en enthousiastelingen met eeuwenoude technieken die niet alleen goed presteren, maar ook betrouwbaarheid garanderen wanneer het er toe doet. Dit is misschien de reden waarom Shimano wordt beschouwd als een maatstaf in de fietsscene, behalve de voor de hand liggende reden voor velen dat het "Japans gemaakt" is.

"Japans gemaakt" zijn, wordt door iedereen ter wereld als het toppunt van kwaliteit beschouwd. Mensen jagen ernaar, en ze snakken naar meer. Maar als ik je zou vertellen dat het Shimano-bedrijf heeft geliefhebberd in hun deel van de grensoverschrijdende ontwikkeling, zou je me dan geloven?

Voor Shimano zelf bestaat er een variërend kwaliteitsniveau dat specifiek geschikt is voor verschillende individuen. Deze specifieke kwaliteiten halen hun onderdelen uit voornamelijk drie locaties, namelijk Japan, Singapore en China.

 

De juiste groepset voor Eskute

Laten we het hebben over iets dat een groepset wordt genoemd. Een groepset is een compilatie van verschillende onderdelen die ontworpen zijn om naadloos samen te werken. Dit omvat meestal versnellingen, kettingen, shifters, cassette, kettingblad en die dingen die voorkomen dat u ongelukken krijgt, de remmen. Grote fietsbedrijven zoals Shimano investeren veel in R&D hiervoor.

Voor deze #PartsCheck hebben we de Shimano groepset die Eskute-fietsen gebruiken.

Eskute-fietsen staan ​​stil voor betrouwbaarheid. Wij zorgen ervoor dat onze ruiters/consumenten comfortabel en met een beetje extra plezier naar hun gewenste bestemming reizen. Daarom gebruiken we de Shimano Tourney groepset. De Japanse krachtpatser heeft een groot aantal reeksen die geschikt zijn voor elke rijder op deze planeet, maar dat betekent niet dat we gewoon de beste of de slechtste kiezen. Door talloze bikefittings op onze Eskute Voyager hebben we besloten dat betrouwbaar rijden de beste manier is om van onze e-bike te genieten.

 

Bertrouwbaarheid = Shimano Tourney Groepset

Dit specifieke model, de Shimano Tourney Groepset, realiseert de stabiliteit die we zochten. Biedt niet alleen voorbeeldige prestaties, maar ook de flexibiliteit om zich aan te passen aan onze e-bikes. Hoewel het schakelen misschien niet 100% nauwkeurig is, is het met voldoende oefening niet moeilijk om erachter te komen hoe soepel de overgang is.

Een ding dat we erg leuk vinden aan dit model, is dat het de totale kosten van onze fietsen nog meer verlaagt. Eskute heeft de Tourney-groepset om één belangrijke reden geadopteerd. We streven ernaar om de geneugten van voor het eerst op een elektrische fiets te rijden, het voordeel van reizen met niet alleen uw partner, maar uw gezin, tegen een uiterst betaalbare prijs.

 

 

Niet iedereen heeft de mentaliteit van perfectie

We gaan er niet van uit dat onze lieve rijders hun fietsen schoonmaken, oliën en onderhouden voor optimale prestaties, dat doen alleen de profs. Eskute wil dat onze rijders genieten van de vrijheid van rijden, en dat omvat niet het verlies van vrijheid door tijd te nemen om de fiets te onderhouden.

 

Wayfarer & Voyager worden alleen verkocht op onze Amazon Store

https://tinyurl.com/Eskute-Amazon-NL