Ontmoet Eskute op de Nationale Cycle Show UK

Ontmoet Eskute op de Nationale Cycle Show UK

Hallo, ik ben Peter Mcleod van Peters' Reviews. Ik heb een YouTube-kanaal en ik heb de meeste van de nieuwe Eskute e-bike serie beoordeeld in de afgelopen 18 maanden. Ik help ook met het beheer van een Facebook pagina voor Eskute eigenaren en iedereen met interesse in deze e-bikes. De pagina is Eskute e-bike eigenaren club. In de tijd dat ik met mijn volgers en groepsleden heb gesproken, heb ik veel geleerd over e-bikes en hoe dit merk in de markt staat. Ik heb ook gesprekken gehad met de klantenservice van Eskute en het marketing team om me te helpen meer te leren. In een van mijn gesprekken, werd ik uitgenodigd om de nationale fiets show bij te wonen als gast van Eskute en Marcus van Etek bikes in Wigan. Ik was verheugd om de uitnodiging te accepteren omdat ik dacht dat het geweldig zou zijn om zo veel meer te leren, wat mijn kanaal en groep alleen maar ten goede kan komen.

Ik begon te plannen hoe ik het beste uit de dag kon halen, en ik wist dat ik een aantal geweldige foto's en video's moest maken om een klein videodagboek van de dag te maken. Ik werd ook geïnformeerd dat de stand het hele scala van de Eskute e-bike assortiment zou hebben, met inbegrip van de Pro-serie, de Netuno Pro en Polluno Pro die pas 2 dagen voor de show in het land aankwamen.
Met ESKUTE at the National Cycle ShowBij mijn aankomst, werd ik begroet door Marcus en Andy. Ik kreeg een Eskute T-shirt en werd daarna rondgeleid op de stand. Marcus had een Wayfarer opgesteld, daarnaast had hij ook de standaard Polluno en Netuno en de Polluno Pro en Netuno Pro. Op de Polluno Pro en de standaard Polluno had Marcus deze e-bikes op een fitnesstrainer gezet. Hij vroeg me om erop te springen voor een demonstratie, ik begon te rijden op de Polluno Pro zonder ondersteuning, wat prima voelde, maar ik kon voelen dat ik wel wat hulp kon gebruiken. Marcus zette hem toen op power assist 1. Ik voelde onmiddellijk die kleine energiestoot die me hielp.

Marcus zei me toen dat ik me moest voorstellen dat ik een grote heuvel op zou fietsen; hij stelde de trainer in alsof het een heuvel was, waardoor het trappen een stuk zwaarder werd. Ik trapte een stukje en voelde het effect, waardoor het aanvoelde als een grote heuvel. Marcus zette toen de trapbekrachtiging op volledige bekrachtiging op niveau 5! De ondersteuning begon onmiddellijk te werken en ik voelde de motor me de heuvel op stuwen. Mijn snelheid nam toe tot 14 mijl per uur, dit voelde geweldig omdat ik nu alleen nog maar rustig hoefde te trappen, en de centrale naaf van de fiets, de Bafang motor, me nu de heuvel op hielp. Ik was verkocht aan de nieuwe Pro bikes, maar Marcus had plannen voor mij. Hij vroeg of ik wilde helpen met het demonstreren van de fietsen op de trainers, want nu ben ik een expert! Ik nam zijn uitdaging aan, en voor we het wisten had ik mijn eerste bezoeker die de Polluno uitprobeerde.

Met ESKUTE at the National Cycle Show
De Eskute stand bleek erg populair, en de stand was precies in het midden van de hal, voor het grote food court. Het leek wel of iedereen die ging zitten voor een hapje eten of een kopje koffie ook naar ons kwam voor het toetje. We hadden een gestage stroom van bezoekers, en ik hield niet op met het demonstreren van de Polluno op de trainers. Gedurende de 2 dagen, hielden Eskute en Marcus een liefdadigheids-verloting namens de liefdadigheidsinstelling Rainbows children; de prijs, natuurlijk, moest de nieuwe Netuno zijn die werd geleverd en gratis aan de deur van de winnaar werd afgeleverd. De verloting bleek erg populair bij al onze bezoekers.

Ik had zoveel plezier in het chatten met al onze bezoekers; het was geweldig om te leren waarom ze in aanmerking kwamen voor een van de Eskute e-bikes, en het was geweldig om te helpen hun vragen te beantwoorden. Ik was verheugd om te helpen een paar e-bikes te verkopen. Marcus runt Etec fietsen en is zo gepassioneerd over de fietsen die hij levert. Hij is een voorstander van Eskute fietsen en is trots op zijn klantenservice en nazorg. Marcus en Lindsay zijn een geweldig team en hebben honderden tevreden Eskute klanten. Marcus is ook een actief lid van onze Facebook-groep en biedt altijd hulp en advies wanneer dat nodig is.
Met ESKUTE at the National Cycle Show
Mijn twee dagen op de Eskute stand gaven me een geweldig inzicht in de andere kant. In plaats van alleen maar een eigenaar en een YouTube video maker te zijn, kreeg ik de kans om te luisteren en te leren van de experts en te leren van de kopers over wat ze nodig hadden voordat ze besloten om een van de Eskute e-bikes te kopen. Veel bezoekers die de stand bezochten wisten van de Eskute e-bikes af en vonden het geweldig om de kans te krijgen om er zelf mee aan de slag te gaan.

Mijn tijd op de stand vloog voorbij gedurende de 2 dagen; ik had zoveel plezier met Marcus en zijn team. Ze hebben goed voor me gezorgd, en ik denk dat ze het leuk vonden om mij voor een korte tijd in het team te hebben. Nogmaals bedankt voor de uitnodiging, en een extra dank je wel aan Daisy in marketing voor haar hulp gedurende het jaar en Cecilia voor haar hulp wanneer ik informatie nodig heb voor groepsleden.

Met ESKUTE at the National Cycle Show
Onthoud, als u een elektrische fiets overweegt, zorg er dan voor dat u Eskute eens goed bekijkt; u zult niet teleurgesteld zijn.

Peter
Peter's beoordeling