EU & ENG Voorraad | Verzending binnen 5-8 Werkdagen | Prijs incl. BTW | 👉Bekijk verzendbeleid

Betalingen

Welke betalingsvormen worden geaccepteerd?

Eskute accepteert Paypal, Debit & Credit Card.

Als u met creditcard betaalt, kan uw betaling op de een of andere manier door ons systeem worden geweigerd bij het afrekenen ter verdediging tegen mogelijke creditcardfraude. Het is een goed idee om uw creditcardmaatschappij of bank van tevoren te bellen om hen op de hoogte te stellen van de aankoop, zodat deze niet wordt geweigerd.

In die situatie zijn er 3 mogelijke oplossingen:

1. Als je een PayPal account hebt, probeer dan PayPal.

2. Gebruik een andere credit/debit card.

3. Als u geen PayPal-account heeft, selecteert u PayPal nog steeds op de afrekenpagina en klikt u op de knop Bestelling voltooien. Vervolgens wordt u doorverwezen naar een pagina met toegang tot zowel PayPal als debet/creditcardbetaling (voor de laatste optie hoeft u zich niet te registreren voor PayPal).

Doorloop de volgende stappen:

Stap 1. Selecteer PayPal (ook als je nog geen account hebt)

Stap 2. Klik op “Pay with Debit or Credit Card”.

Stap 3. Voer credit card info in en rond bestelling af.

Veiligheid

Er wordt nooit kaartinformatie opgeslagen op Eskute.nl en het blijft te allen tijde het privé-eigendom van de kaarthouder voor, tijdens en na de aankoop van het product.

Alle transacties worden verwerkt via PayPal, een veilige betaalmethode. PayPal wordt dagelijks door miljoenen mensen gebruikt en is een sterk versleutelde externe betalingsverwerker. Met behulp van PayPal accepteren we alle gangbare kaarten (Visa, MasterCard, American Express, Discover) en staan ​​we ook debetkaarten toe. Je hebt geen PayPal-account nodig om hun betalingsservice te gebruiken.

Naast het verwerken van alle creditcardverkopen via een volledig beveiligde en gerenommeerde externe betalingsverwerker, wordt uw betaalervaring beschermd door industriestandaard 128-bits SSL-codering om uw privégegevens te beschermen. Eskute houdt GEEN creditcardgegevens bij.